WIl je je inschrijven voor de Pinksterconferentie?

INSCHRIJVEN KAN DOOR OP ONDERSTAANDE PLAATJE TE KLIKKEN: 

De aangegeven velden kun je gewoon op volgorde invullen. Wees er snel bij, aangezien er een beperkte inschrijfperiode zal zijn!

De inschrijving is van DV donderdag 5 april (20.00uur) t/m donderdag 26 april.

LET OP: daggasten die heel de conferentie komen, maar elders verblijven kunnen zich ook direct inschrijven onder 'camping' en dan bij opmerking vermelden 'verblijf elders'.

Er zijn helaas geen 2 persoonskamers beschikbaar.

Opgave van daggasten en inhaaldagen: donderdag 10 en vrijdag 11 mei.

**Zorg dat je je e-mailadres goed invult, dit voorkomt een hoop onduidelijkheid.

**Alle inschrijvingen gaan via de bewuste link. Het is niet mogelijk dat de opgave via de beheerder van de Kroeze Danne gaat, ook niet als de conferentie officieel vol zit.

**We vertrouwen erop dat een ieder die daadwerkelijk deelneemt aan de conferentie, zich langs de officiële weg inschrijft en niet 'zomaar' deelneemt. Laten we ook hierin onze verantwoordelijkheid verstaan.

**Daggasten moeten zich ook inschrijven. Ook voor hen moeten wij aan de beheerder van de Kroeze Danne een bepaald bedrag afdragen.

**Wanneer je meerdere personen (geen gezin) wilt opgeven mag je dit niet doen onder ‘gezin’. Zorg dat je voor ieder op te geven persoon alle gegevens bij de hand hebt (naam/adres en ook mailadres). Je moet deze dan nl. één voor één invoeren. Incorrecte opgaven worden door ons verwijderd.

**Na opgave ontvang je per mail een bevestiging van opgave. Wanneer dit niet het geval is, stuur dan een mailtje om te checken of je er daadwerkelijk in staat!

**Door te betalen wordt de inschrijving definitief. Betaling zal gebeuren via iDEAL/internetbankieren. Wanneer je daar geen gebruik van maakt, dan graag even mailen zodat we de bankgegevens kunnen mailen.

** Door gestegen kosten hebben we de prijzen iets moeten verhogen.

**Bij inschrijving wordt door de inschrijver zelf een corveetaak/meerdere corveetaken (bij gezinsopgave met bijv. oudere kinderen of combinatieopgave van meerdere gezinnen) gekozen. Dit wordt duidelijk bij inschrijving vermeld. Dringende oproep aan ouders: Kies een taak in het kinderprogramma/de oppas: we hebben jullie hard nodig!!!

Annulering
**Als je onverhoopt, na opgave, toch niet kunt komen, vragen wij je dringend je per e-mail af te melden. Dan kunnen wij de vrijgekomen ruimte weer - tijdig - aanbieden aan anderen. 
Kosten van annulering zijn 10 euro.

353