Najaarsconferentie 2022 - terugkijken

Herlevingsconferentie - D.V. 28-31 oktober 2022

Hoofdthema: ‘Wat God in deze tijd zoekt!’

Klik hier om de preken van de conferentie te beluisteren.

Terugkijken:

Hoe wil je eindigen als christen? | Francois Carr
Drie tankstations voor je geestelijk leven in het nieuwe verbond | Sandeep Poonen
De zucht naar tekenen en wonderen | Sandeep Poonen
Ben jij een Mozes of een Aaron | Francois Carr

Leven en werken vanuit de Rustgever | Francois Carr
Vreugdevolle christenen | Sandeep Poonen

SPREKERS:

Wie is dr. Francois Carr?
Dr. Francois Carr woont in Zuid-Afrika. Hij is getrouwd met Dorothea; zij hebben samen één dochter: Leonié. Sinds 1993 is hij directeur van de organisatie Heart Cry South Africa (voorheen Revival Congresse South Africa). Deze organisatie probeert door middel van conferenties en allerlei lectuur de boodschap van opwekking, discipelschap en intimiteit met God onder de Zuid Afrikaanse christenen bekend te maken. Francois is vanwege zijn nabije leven met God een geliefd conferentiespreker en wordt daarom uitgenodigd over de gehele wereld, o.a in Amerika, Australie, Nieuw-Zeeland, Wales, Pakistan en Europa. Zijn Bijbelse boodschap is vaak to-the-point en met name gericht op persoonlijke herleving (een nabijleven met God) en de vervulling met de Heilige Geest. Hij heeft zijn dissertatie geschreven over huisgodsdienst; verder publiceerde hij o.a. de volgende boekjes: “Herleving! De Glorie van God!”, “Mijn tijd samen met Hem”, “Leef in Kontakt (wees en word die volgeling wat jij bedoeld is om te wees), en vele andere boeken/atikels. Francois heeft inmiddels al verschillende keren in Nederland op avonden en tijdens conferenties gesproken. Voor meer informatie: http://www.heartcrysa.com  


Wie is Sandeep Poonen?
Sandeep is een zoon van de bekende Bijbelleraar Zac Poonen. Sandeep is in India geboren en grootgebracht in een gezin van vier kinderen. Toen hij wilde gaan studeren is hij vertrokken naar de Verenigde Staten. De gemeente wil echt groeien in de gelijkvormigheid aan de Heere Jezus. De gemeente verlangt ernaar dat ze als individuele gelovigen een echte afspiegeling zullen zijn van Jezus, de Zoon van God (Rom. 8:29). Zij doen dit individueel door te groeien in innerlijke reinheid van hun persoonlijk leven (1 Johannes 3:2-3). Zij doen dit verder gezamenlijk door volwassen functionerende leden van een plaatselijke kerk te worden (Efeziërs 4:11-16). Een tekst die de gemeente-focus bepaald is: "Laten wij doorgaan tot de volmaaktheid" (Hebreeën 6:1). Kortom: we kunnen nog zoveel groeien in onze persoonlijke wandel met God. Sandeep is getrouwd en heeft vier kinderen tot 12 jaar. In het dagelijks leven is hij Information Security Officer, Cloud Services. Tevens geeft hij leiding aan een christelijkge gemeente New Covenant Christian Fellowship en preekt hij regelmatig in zijn gemeente. Info: https://nccf.church

Christian Verwoerd hoopt het weekend mee te gaan. Samen met andere muzikanten maken ze er een mooi weekend van. www.christianverwoerd.nl

•         Inschrijven is mogelijk vanaf D.V. woensdag 14 september (20.00 uur) t/m vrijdag 30 september.  

Na deze data is er geen mogelijkheid meer voor opgave/deelname. Inschrijving kun je doen door naar de website http://www.heartcryconferentie.nl te gaan. Zorg dat je je e-mailadres goed invult, dit voorkomt een hoop onduidelijkheid.
LET OP: Als u als daggast  (met kinderen voor het kinderprogramma) de VOLLEDIGE conferentie bij wilt wonen, kunt u ook direct 14 september inschrijven. Als u een losse dag wilt komen, kunt u pas vanaf donderdag 15 september inschrijven. Het kinderprogramma kan dan al vol zitten, dit zal het systeem vanzelf aangeven. 

Inschrijfproces
** De aangegeven velden kun je gewoon op volgorde invullen. Wees er snel bij, aangezien er een beperkte inschrijfperiode zal zijn!
**Zorg dat je je e-mailadres goed invult, dit voorkomt een hoop onduidelijkheid.
**Alle inschrijvingen gaan via de bewuste link. Het is niet mogelijk dat de opgave via de beheerder van de Kroeze Danne gaat, ook niet als de conferentie officieel vol zit.
**We vertrouwen erop dat een ieder die daadwerkelijk deelneemt aan de conferentie, zich langs de officiële weg inschrijft en niet 'zomaar' deelneemt. Laten we ook hierin onze verantwoordelijkheid verstaan.
**Wanneer je meerdere personen (geen gezin) wilt opgeven mag je dit niet doen onder ‘gezin’. Zorg dat je voor ieder op te geven persoon alle gegevens bij de hand hebt (naam/adres en ook mailadres). Je moet deze dan nl. één voor één invoeren. Incorrecte opgaven worden door ons verwijderd.
**Na opgave ontvang je per mail een bevestiging van opgave. Wanneer dit niet het geval is, stuur dan een mailtje om te checken of je er daadwerkelijk in staat!
**Door te betalen wordt de inschrijving definitief. Betaling zal gebeuren via iDEAL/internetbankieren. Wanneer je daar geen gebruik van maakt, dan graag even mailen zodat we de bankgegevens kunnen mailen.
** Door gestegen kosten hebben we de prijzen iets moeten verhogen.

Corvee-taak en kinderprogramma
**Bij inschrijving wordt door de inschrijver zelf een corveetaak/meerdere corveetaken (bij gezinsopgave met bijv. oudere kinderen of combinatieopgave van meerdere gezinnen) gekozen. Dit wordt duidelijk bij inschrijving vermeld. 
** We attenderen u op onze reservelijst: als u niet meer in kunt schrijven voor accommodatie, mail dan s.v.p. DIRECT naar conferenties@heartcry.nl Op volgorde van binnenkomst wordt deze opgesteld.

Annulering
**Als je onverhoopt, na opgave, toch niet kunt komen, vragen wij je dringend je per e-mail af te melden. Dan kunnen wij de vrijgekomen ruimte weer - tijdig - aanbieden aan anderen. 
Kosten van annulering zijn 10 euro.

Handig om te weten/een handje aan mee te helpen…

D.V. vrijdag 28 oktober begint de conferentie met de opbouw van het conferentieterrein. Vanaf 9.00 uur hebben we zo'n 25 personen nodig om alles klaar te zetten/maken. Kun je die dag vrij nemen, of ben je in de gelegenheid om te komen: graag een e-mail naar Henk Maasland (conferenties@heartcry.nl), hier zijn we erg blij mee. Zonder jullie hulp gaat het echt niet lukken! 
Voor deze vrijwilligers is het mogelijk op donderdag al te komen en (gratis) de nacht door te brengen op het oord. Graag wel opgeven! 

De conferentie begint officieel op D.V. vrijdag 28 oktober om 20.00 uur in de grote zaal! Je kunt je deze dag vanaf 15.00 uur inchecken. Hier zullen mensen aanwezig zijn, die jullie aanwijzingen geven over de plaats van overnachten. Het is een intensief programma; de bijeenkomsten hoef je niet persé allemaal bij te wonen. 
**Honden mogen alleen op de camping verblijven, aangelijnd, en buiten het terrein uitgelaten worden. In verder alle accommodaties (uitgezonderd 2 chalets) zijn honden verboden.  

Meer informatie
Heb je vragen over de inschrijvingen, dan kun je mailen of bellen naar: Lia Eskes/Anja Maasland 
e-mail: conferenties@heartcry.nl  
telefoon: 06-29179181 (tussen 19.30-21.00) 
Heb je andere praktische vragen, dan kun je mailen of bellen naar: Henk Maasland 
e-mail: henkmaasland@solcon.nl
telefoon: 06-29179181 (tussen 19.30-21.00) 
Over het inhoudelijke programma kun je mailen naar: Arjan Baan
e-mail: a.baan@solcon.nl
telefoon: 06-51706202 (bij dringende vragen)

Prijslijst en mogelijkheden voor overnachting
Tijdens deze conferentie zijn er verschillende manieren van overnachten. Je kunt er dus zelf voor kiezen wat je het fijnste vindt. De weekendtarieven zijn gebaseerd op de verschillende manieren van vernachten. De tarieven zijn inclusief ontbijt/lunch/diner/koffie/koek/etc.  Door middel van de automatische inschrijving via internet geef je duidelijk aan op welke manier je wilt overnachten: 

a. Wanneer je wilt slapen in een chalet (voor gezinnen): 
**Chalets voor minimaal 7 personen, waaronder minstens 1 gezin met kinderen. Er zijn 9 slaapplaatsen in deze chalets (2x1 persoons boxspring, 2 stapelbedden, 1 bed in de woonkamer, slaapbank (2-pers).
**Chalets voor minimaal 8 personen, waaronder minstens 1 gezin met kinderen. Er zijn 10 slaapplaatsen in deze chalets (2x1 persoons boxspring, 2 stapelbedden, 1 stapelbed in de woonkamer en een slaapbank voor 2 personen in de woonkamer). 
**Chalets voor minimaal 5 personen, waaronder minstens 1 gezin met kinderen. Er zijn 6 slaapplaatsen in deze chalets (3x2 persoons boxspring)

•    Meer personen inschrijven mag altijd en kan goed. Dan moeten daar wel zelf spullen voor meegenomen worden. 
•    Worden bij opgave minder personen opgegeven, dan wordt de inschrijving niet geaccepteerd.
•    Bij inschrijving ziet u vanzelf welke chalets (nog) beschikbaar zijn.
•    Er zijn kussens en dekbedden aanwezig. Neem wel zelf kussenslopen, onderlakens en dekbedovertrekken mee.

Prijzen voor chalets:
Volwassenen (vanaf 18 jaar ) 100 euro 
Tieners (12-17 jaar) 67,50 euro 
Kinderen (6-11 jaar/basisschool) 45 euro 
Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis mee! 

b.. Wanneer je wilt slapen in een luxe 6-pers.kamer (Eik, met eigen douche en toilet): 
** De 6-pers. kamers voor de gezinnen bevatten 2x1-pers.boxspring + 2 stapelbedden. Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Neem zelf onderlaken, kussensloop en dekbedhoes (of slaapzak) mee. 
** Als het gaat om een 6-persoonsslaapkamer, dan moeten zich daar minimaal 5 personen voor opgeven, zodat alle ruimte zoveel mogelijk benut wordt. Nog liever zien we dat alle bedden bezet zijn. Ben je met minder personen, dan zul je mensen erbij moeten zoeken of voor een andere manier van overnachten moeten kiezen. 
Prijzen voor de Eik-kamers:
Volwassenen (vanaf 18 jaar ) 100 euro 
Tieners (12-17 jaar) 67,50 euro 
Kinderen (6-11 jaar/basisschool) 45 euro 
Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis mee! 

c. Wanneer je wilt slapen op een 2-persoons (Iep), 4-persoons (Wilg) of 6-persoons (Els) slaapkamer (voor gezinnen) of een tien/twaalf-persoons (Els) slaapzaal (voor jongeren/oudere alleenstaanden): 
** De 6-pers. kamers voor de gezinnen bevatten 2x1-pers.boxspring + 2 stapelbedden (gebouw Els). Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Neem zelf onderlaken, kussensloop en dekbedhoes (of slaapzak) mee. 
**In de Iep staan 2 1-persoonsbedden. Het is niet mogelijk hier met 3 volwassenen te slapen. Een kinderwagen of campingbedje is wel mogelijk.
** Als het gaat om een 6-persoonsslaapkamer, dan moeten zich daar minimaal 5 personen voor opgeven, zodat alle ruimte zoveel mogelijk benut wordt. Nog liever zien we dat alle bedden bezet zijn. Ben je met minder personen, dan zul je mensen erbij moeten zoeken of voor een andere manier van overnachten moeten kiezen. 
** We hebben twee 10-persoonszalen en 1 14-persoonszaal in gebouw Els. Hiervoor hoef je geen dekbed of kussen mee te nemen (dit mag natuurlijk wel als je dat wenselijk vindt). Neem zelf onderlaken, kussensloop en dekbedhoes (of slaapzak) mee.
==> In Wilg: minimaal 3, max. 4 (gezin) 
==> In Els: minimaal 5, max. 6 (gezin) 

Prijzen voor de Iep-, Wilg- en Els-kamers:
Volwassenen (vanaf 18 jaar) 82,50 euro 
Tieners (12 - 17 jaar) 55 euro 
Kinderen (6 - 11 jaar/ basisschool) 38,50 euro 
Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis mee!

d. Wanneer je wilt slapen in een eigen tent, camper of caravan (kamperen), of in een 10-pers. slaaptent (voor jongeren): 
**Je zorgt zelf voor matrassen en/of luchtbedden en beddengoed, kortom voor al je spullen, behalve het eten/drinken/koffie/koek etc. 
**De plek wordt zelf gekozen op het gezinsterrein, dit wordt niet van te voren door de organisatie geregeld, dat regelt zich t.z.t. vanzelf. 
**Voor jongens en meisjes worden er aparte slaapvelden toegewezen, aangezien wij er verantwoordelijk voor zijn dat zij gescheiden slapen. 

Prijzen voor (eigen) tent, camper of caravan:
Volwassenen (vanaf 18 jaar) 60 euro 
Tieners (12 t/m 17 jaar) 38,50 euro 
Kinderen (6 t/m 11 jaar/ basisschool) 25 euro 
Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis mee! 

e. Het is ook mogelijk om een overnachting in een hotel te boeken. 
Bijv: "Het Wapen van Delden" (telefoon: 074-3761355). Dit hotel bevindt zich op steenworp afstand van de "De Kroeze Danne". Vroegtijdige boeking is dan wel nodig, omdat de hotels snel vol zijn. Deze overnachtingen moet je wel zelf regelen. Je kunt jezelf bij het inschrijven aanmelden als een daggast.

f. Niet overnachten op Kroeze Danne - aanmelden als daggast.
Er zijn allerlei mogelijkheden/combinaties. Misschien wil je alleen de zaterdag of zondag komen.
De kosten hiervan vind je allemaal wanneer je je keuze duidelijk maakt op het inschrijfformulier. Het bedrag is inclusief eten en drinken. Onderstaande bedragen zijn voor gasten die de hele conferentie óf alleen de zaterdag-zondag als daggast bijwonen. 

Prijzen voor daggasten (inclusief maaltijden):
Volwassenen (vanaf 18 jaar) 30 euro 
Tieners (12 t/m 17 jaar) 17,50 euro 
Kinderen (6 t/m 11 jaar/ basisschool) 12,50 euro 
Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis mee!

363