De toekomst; beangstigend of inspirerend?
Cover Toekomst Eddie Bakker.jpg
Korte omschrijving:

Graag wil de auteur met dit boek aan jou een geestelijke bril aanreiken. Hierdoor zal je voortaan nooit meer met dezelfde ogen het dagelijkse journaal of de krant bekijken. Wat is het doel van dit boek? De inhoud wil je vanuit de Bijbel leren kijken naar hoe God tegen de wereldgebeurtenissen aankijkt! God ziet namelijk achter de coulissen en kan ons daarom veel beter laten begrijpen wat er gebeurd is, wat er nu gebeurt en wat er nog te gebeuren staat. 
Wanneer wij om ons heen kijken naar de dingen die beginnen te gebeuren in onze tijd, dan is het doel van dit boek dat we niet meer heen en weer geslingerd worden door iedere wind van leer. Wat zou het heerlijk zijn als het volgende over ons gezegd zal worden: ‘het volk dat zijn God kent, zal sterk zijn en daden doen’ (Daniel 9:32b). Dan wordt duidelijk voor wie de toekomst beangstigend óf inspirerend is.

Eddie Bakker is ruim 25 jaar geleden met een reistas in zijn hand uit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen. Op een krachtige manier heeft God hem geroepen om in Nederland Gods Woord te verkondigen. Door de kruisconferenties zijn tientallen levens aangeraakt en tot geloof gekomen. Op dit moment dient Eddie in de gemeente Nordhorn (Duitsland). In 2016 verscheen zijn boek Buitengewoon leven, waarin hij getuigt van Gods wonderdaden in zijn leven.  

  • Auteur:
    Eddie Bakker
  • ISBN:
    9789079465781
€ 12,95
Aantal:

 

197