Satans bijeenkomst

Satans bijeenkomst

Satan hield een wereldwijde conferentie voor demonen. In zijn opening zei hij: "We kunnen de christenen er niet van weerhouden om naar de kerk te gaan. We kunnen ze er niet van weerhouden in hun bijbel te lezen. We kunnen ze zelfs niet weerhouden, om een intieme relatie met hun Verlosser te hebben. Zodra ze Jezus aannemen, is onze macht over hen verbroken. Dus laat ze naar de kerk gaan, laat ze hun maaltijden hebben. Maar zorg ervoor dat ze geen tijd hebben. Geen tijd om een relatie op te bouwen met Jezus."

"Dit is wat ik wil dat jullie doen," zei de duivel. "Leid ze af van hun pogingen om hun Verlosser te bereiken, en blijf dat volhouden." "Hoe moeten we dat doen?" vroegen zijn demonen. "Houd ze bezig met het nutteloze van het leven, en verzin verschillende dingen om hun gedachten ervoor te sluiten," antwoordde hij. "Verleid ze om maar te blijven kopen en te lenen. Overtuig de vrouwen ervan om ook veel uren te gaan werken. En de mannen om 6 of 7 dagen per week te werken; 10-12 uur per dag. Zodat hun leven leeg blijft. Laat ze geen tijd over hebben om met hun kinderen door te brengen. Zodat hun familie uit elkaar valt en ze in hun huizen geen rust kunnen vinden van het dagelijkse werk."

"Stimuleer hun gedachten te veel, zodat ze die stille stem niet zullen horen. Lok ze om naar de radio, Spotify of YouTube te luisteren te luisteren naar niet-christelijke muziek, terwijl ze onderweg zijn of gewoon thuis. Laat ze thuis en op het werk ook naar de TV en computers kijken naar alles wat de wereld biedt. Dit zal hun gedachten vertroebelen en verwarring stichten, zodat ze breken met de eensgezindheid met Christus."

"Leg tijdschriften en nieuwsbladen op de tafels waar ze koffie drinken. Overstelp hun gedachten 24 uur lang met het nieuws. Val binnen op de momenten dat ze langs de reclame/nieuwsborden rijden. Laat hun mailboxen volstromen met mailtjes, bestel catalogi, of andere nieuwsbrieven of bestelformulieren om nieuwe, gratis producten/diensten te kopen die ze valse hoop geven."

"Laat mooie modellen zien op tijdschriften, op de TV en op social media, zodat de mannen zullen geloven, dat schoonheid van buiten belangrijker is. Dat ze daardoor ontevreden worden over hun vrouw, zodat ze alle 2 moe zullen zijn om elkaar lief te hebben. Geef vrouwen hoofdpijn, zodat ze hun mannen niet de liefde kunnen geven die ze nodig hebben. De mannen zullen dan andere vormen van liefde gaan zoeken. Hun families zullen dan snel uit elkaar vallen!"

"Geef ze de kerstman zodat ze hun kinderen niet meer zullen leren over de werkelijke betekenis van kerst. Geef ze een paashaas, zodat ze niet meer zullen praten over de opstanding van Jezus, en dat Hij de dood heeft overwonnen."

"Zelfs als ze tijd voor ontspanning hebben laat ze dan buitensporig zijn, zodat ze uitgeput thuiskomen. Houd ze druk bezig om ze te weerhouden om van de natuur, Gods schepping, te genieten. Laat ze daarvoor in de plaats naar pretparken gaan, naar sportevenementen, concerten en bioscopen. Houd ze bezig!"

"En als ze zoeken naar geestelijke vriendschap/omgang, zorg dan dat er over hun gepraat/geroddeld wordt zodat hun geweten bezwaard is met al die problemen. Geef ze zoveel goede dingen in het leven dat ze geen tijd hebben om naar de kracht van Jezus te zoeken. Ze zullen al snel alles op eigen kracht gaan/willen doen. Ze zullen geloven dat ze hun gezondheid en familie aan hun eigen werk te danken hebben. Het zal werken! Zeker.. het zal werken! Het is een plan!"

"Demonen proberen overal christenen te overstelpen, zodat ze te weinig tijd hebben voor hun gezin en voor God. Zodat ze geen tijd hebben om andere mensen over Jezus te vertellen. Ik denk dat de vraag is, heeft de duivel succes met dit plan? Jij bent de rechter! Betekent druk zijn: Being (ben) Under (onder) Satan's (satans) Yoke? (juk) Stuur dit bericht door, als je het tenminste niet te druk hebt!"

273