CONFERENTIES 2020

Beste Heart Cry betrokkenen,

Helaas kan ook in het najaar - gezien de aanweizge 1,5m maatregel die de grootste beperking is om met grote groepen samen te komen - onze conferentie niet live doorgaan. 
 
Er zal DV 14-16 november opnieuw een digitale conferentie worden aangeboden vanuit Studio Hebron in Amerongen. Als thema en sprekers bekend zijn, volgt hier meer informatie.
 

 

Verbonden in gebed voor een herleving in ons land, onder ons volk.

Arjan Baan
Annemarie van den Dool

 

Stichting Heart Cry organiseert tenminste twee conferenties per jaar. We nodigen dan verschillende sprekers uit vanuit verschillende delen van de wereld. Op deze manier willen we graag mensen uit een andere cultuur de mogelijkheid geven hun geestelijke lessen vanuit het Woord door te geven. We willen - onder biddend opzien - Geestvervulde sprekers uitnodigen die in hun omgeving opwekking en herleving hebben meegemaakt. De conferenties staan open voor allen die willen buigen voor het onfeilbare gezag van het Woord van God (van kaft tot kaft) en die honger hebben naar bijbels en praktisch onderwijs voor het geestelijk leven. 

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van deze conferenties, dan verzoeken wij je om op te geven voor de nieuwsbrief. In het najaar hopen we D.V. nog de volgende conferentie te organiseren:

2020

  • Voorjaarsconferentie: DV 24-27 april 2020 - digitale conferentie (voor meer informatie zie elders deze site) 
  • Najaarsconferentie: DV 16-19 oktober 2020

188