Jongerenconferentie

Jongerenconferentie februari 2018 rondom het hoofdthema: “Exclusieve liefde”

Datum: D.V. 23-25 februari 2018 (voor midden/noord NL: weekend voor de voorjaarsvakantie)

Hoofdspreker: Ds. Oscar Lohuis (https://www.goednieuwsbediening.nl)
& workshops o.l.v. Arjan Baan, Leander Janse, Job van Beek, Bart Ridderhof e.a.

Locatie: De Kroeze Danne, Ambt Delden (6 persoonskamers, met eigen douche en toilet)
Bart Ridderhof

Het hoofdthema voor dit weekend is ‘Exclusieve liefde’. Dit is de titel van een recent verschenen boek van ds. Oscar Lohuis over liefde en huwelijk. Ds. Lohuis wil je laten zien hoe mooi het is de seksuele relatie te bewaren voor je eigen vrouw of man. Hij wil vanuit zijn persoonlijke ervaring en zijn jarenlange pastorale praktijk jongeren helpen die op zoek zijn naar een relatie en/of voorbereiden voor een gezond en stabiel huwelijk. God geeft ons Zijn Woord voor ons eigen bestwil en voor een zo goed mogelijk functionerende samenleving. Hij wil dat huwelijken en gezinnen gelukkig zijn. Dit weekend gaat niet alleen over relaties, het gaat vooral over de transformerende kracht van Gods liefde! Er worden vier lezingen gehouden en twee workshoprondes. Jezus Christus Zelfopofferende liefde is het geheim van toegewijd christen zijn in deze tijd. We zien er naar uit om met elkaar door te praten over ‘Exclusieve liefde’.

Tijdens dit weekend zullen de volgende thema’s aan de orde komen:

HOOFDTHEMA: EXCLUSIEVE LIEFDE

Vrijdagavond: Gods liefde uitgestort in ons hart

Zaterdagmorgen: Exclusieve liefde

Zaterdagmiddag: workshops over: verkering/relatie voorbereiding, huwelijksvoorbereiding, geloofszekerheid, gebonden of vrij, identiteit, christen zijn op je werkplek enz.

Zaterdagavond: Heb de wereld niet lief

Zondagmorgen: Liefde tot je ouders en gezag

Zondagmiddag: workshops over: verkering/relatie voorbereiding, huwelijksvoorbereiding, geloofszekerheid, gebonden of vrij, christen zijn op je werkplek, Gods wil voor mijn leven, enz.

Zondagavond: Gezamenlijke afsluiting

Doelgroep: Jongvolwassenen van 16-30 jaar

Kosten: € 77,50 p.p. (je krijgt gratis een boek, programmaboekje, eten, drinken én geestelijk voedsel)

Inschrijven: Er zijn nog plekken vrij voor de Jongerenconferentie in februari 2018!

Inschrijven is mogelijk via:https://jongeren.heartcryconferentie.nl (als je bij iemand op de kamer wilt slapen, meldt dit bij de opmerkingen)
Als er ook enkele getrouwde stellen meegaan, dan willen we ook een praktische workshop toevoegen over ‘Gods liefde in de praktijk van het huwelijk’.

Vanwege de opzet van het programma is het niet mogelijk om een dagje te komen. Dus alleen een heel weekend, of eventueel vanaf zaterdagmorgen tot zondagavond.

De afgelopen jaren hebben we elk jaar een jongerenconferentie georganiseerd. In de praktijk blijkt er een grote behoefte te zijn aan deze conferentieweekenden. Jongeren willen graag samenkomen en Bijbelstudie doen met leeftijdsgenoten. Met deze uitnodiging willen we graag jongeren uitnodigen voor een ontspannen conferentieweekend, samen met leeftijdsgenoten. Samen de Bijbel openen, bidden, praten en zingen.

Als je nog vragen hebt, dan kan je hierover mailen met:heartcry@filternet.nl

Met vriendelijke groeten, en tot ziens,

Arjan Baan
Job van Beek
Leander Janse
Cilia van Maaswaal
Ds. Oscar Lohuis

346