- Ik - de wortel van zonde ontmaskerd
steve gallagher - ontmaskerd.png
Korte omschrijving:

Al 6.000 jaar lang heeft zonde het leven van de mensen geruïneerd. Zonde heeft onder de mensheid een gigantische hoeveelheid zorgwekkende problemen achtergelaten. Denk hierbij aan: verwarring, aanvechting, ongeloof, bitterheid, zorgen, angsten, onzekerheden, seksuele obsessies en zelfs (hard- nekkige) verslavingen. 

De meeste mensen zoeken naar kant-en-klaar oplossingen en antwoorden, maar helaas gebeurt dat bijna altijd op de verkeerde plek. Gods verlangen is dat wij veel meer inzicht krijgen in het zelfleven van de mens. Er is door de Heilige Geest licht over het ‘eigen IK’ nodig. 

- IK - de wortel van zonde ontmaskerd ontrafelt het mysterie van het corrupte menselijke ego, en bewijst overtuigend dat alle innerlijke strijd van de mens terug te voeren is op de trots die daaruit voortkomt. In plaats van te vertrouwen op populaire kant-en-klaar oplossingen laat dit boek diepe schatten van- uit de Bijbel zien. Het biedt worstelende gelovigen álles wat ze nodig hebben om hun problemen bij de wortel aan te pakken: het onvermijdelijke, altijd aanwezige IK. De inhoud van dit boek is ontdekkend, maar tegelijk geweldig bevrijdend! 

Steve Gallagher begeleidde jarenlang mannen met een verslaving. Van hem zijn meerdere boeken in het Nederlands verschenen: zijn bestseller ‘Seksuele afgoderij’, het werkboek ‘Word Jezus gelijk’ en zijn boeken, die de geestelijke ­gevaren­ van ­de ­eindtijd ­beschrijven:­ ‘Bedwelmd­ door­ Babylon’­ en­‘ Staande­blijven temidden van de grote afval’. 

 

  • Auteur:
    Steve Gallagher
€ 14,50
Aantal:

 

197