Als mensen groot zijn en God klein
boek als mensen groot zijn.png
Korte omschrijving:

Heb jij te maken met mensenvrees, de behoefte om geliefd te zijn, groepsdruk, problemen met zelfaanvaarding en ongezonde afhankelijkheid? Heb je het gevoel niet geliefd te zijn en kamp je met minder- waardigheidsgevoelens? Houd je pas van anderen, wanneer je er voor jezelf een goed gevoel aan overhoudt? Heb je mensen meer nodig dan dat je hen liefhebt?
Als we voor een goed gevoel over onszelf, de liefde van andere men- sen nodig hebben, dan controleren zij ons welzijn en leven we om hen te behagen. De zin van ons leven draait dan om hun goedkeuring. Ed Welch ontmaskert in dit boek onze behoefte om aanvaard te worden als een hedendaagse afgod. De zondeval heeft helaas onze behoeften aangetast, waardoor we bevrediging zoeken buiten God om, gefocust op ons egocentrische verlangen.

Dit is een boek dat elke hedendaagse christen moet lezen, omdat we zoveel onbijbelse denkbeelden over onszelf zijn gaan geloven.

Ed Welch is counselor bij de CCEF, een organisatie voor Bijbelse counseling. Ed heeft een doctorsgraad in de neuropsychologie en een Master of Divinity. Ed geeft al meer dan 30 jaar counseling en schreef allerlei boeken m.b.t. Bijbelse counseling, waaronder: Depression; Running Scared en Shame Interrupted.

  • Auteur:
    Ed Welch
  • Aantal blz:
    240
€ 15,95
Aantal:

 

197