Bijbelse relatievorming in de 21ste eeuw
cover bijbelserelatievorming
Korte omschrijving:

Handreiking voor jongeren in hun zoektocht naar een Godvrezende m/v.
Iedere jongere 'date' of heeft verkering. En als je dit niet doet, dan is er iets echt mis. Je ligt niet goed in de markt of je valt niet op jongens/meisjes.
Zo wordt er toch gedacht in de 21ste eeuw? In ons land zijn er veel zorgen en grote problemen als het gaat over relaties. Er is veel miscommunicatie tussen jongens en meisjes, maar ook disharmonie in huwelijken. Veel van deze problemen zijn ontstaan door een onjuiste relatievoorbereiding. In dit confronterende boek concluderen we dat ‘daten’ of de hedendaagse ‘verkering’ niet de juiste wijze van relatievorming is.
Het is hoog tijd om terug te keren naar Bijbelse relatievorming tussen een (jonge) man en (jonge) vrouw, om op een reine wijze het huwelijk in te gaan. Heb je het verlangen om de Bijbelse fundamenten weer te kennen over relatievorming en daarin verantwoorde keuzes te maken in het dagelijks leven? Wil je persoonlijk voorbereid zijn voordat je een relatie aangaat? Zie je er naar uit om rein het huwelijk in te gaan? Lees dan dit boek en laat je toerusten in Bijbelse principes over relatievorming. Het is onze passie dat jongeren en ouderen handvatten krijgen om relaties aan te gaan op een manier die God zal verheerlijken. En we geloven dat deze manier ook goed zal zijn voor hun eigen geestelijk, sociaal, emotioneel en lichamelijk welbevinden.
Aletta de Pater heeft de studie maatschappelijk werk gedaan en heeft jarenlang ervaring in counseling. Tijdens deze gesprekken is ze veel gebrokenheid tegen gekomen op het gebied van relatievorming. Aletta is verder betrokken bij de begeleiding van Bijbelschoolstudenten. Ze schreef dit boek samen met een team.

  • Auteur:
    Aletta de Pater
  • ISBN:
    9789079465484
  • Aantal blz:
    272
€ 5,95
Aantal:

 

197