De weg van Golgotha
Cover De weg van Golgotha.jpg
Korte omschrijving:

Dit boekje van Roy Hession is een klassieker binnen de opwekkingsliteratuur. Het bevat de vertaling van het Engelse boekje Calvary Road. De inhoud van De weg van Golgotha heeft veel christenen diep geraakt. Het maakt zo duidelijk dat een dieper inzicht in de betekenis van het kruis van Golgotha de ware weg tot persoonlijke opwekking is.

De inhoud bestaat uit praktisch onderwijs voor de gelovigen, die verlangen naar een diepere wandel met God in de praktijk van hun dagelijkse leven. De inhoud is absoluut niet oppervlakkig, maar raakt juist de kern van persoonlijke opwekking en levensheiliging. Er komt zo duidelijk naar voren dat in ons dagelijkse leven onze wil onderworpen behoort te zijn aan de wil van God. En naarmate wij onze wil en ons hele leven onderwerpen aan de Heere, zal ons ‘eigen ik’ verbroken worden. En verbrokenheid van geest is het begin van herleving! Opwekking… in het dal van de verootmoediging. Dat is ons gebed voor Nederland!

“En Mijn volk, over wie Mijn Naam genoemd wordt, zich verootmoedigt en bidt, en zij Mijn aangezicht zoeken, en zich bekeren van hun boze wegen; zo zal Ik uit de hemel horen, en hun zonden vergeven, en hun land genezen” (2 Kron. 7:14)

  • Auteur:
    Roy Hession
  • ISBN:
    978-90-79465-02-6
  • Aantal blz:
    92
€ 7,45
Aantal:

 

197