Een pad door lijden
Cover Een pad door lijden.jpg
Korte omschrijving:

Lijden... we willen het vermijden maar kunnen er niet omheen. En we blijven zitten met de belangrijke vraag: “Waarom?” Dit boek geeft het antwoord. Lijden gaat aan christenen niet voorbij, hoezeer sommigen ook het tegendeel beweren. Dit boek laat zien waarom. Lijden houdt uiteindelijk verband met de verheerlijking van de Heere Jezus Christus. Dit boek maakt duidelijk hoe.
Alleen wie zelf geleden heeft, kan schrijven over lijden. En Elisabeth Elliot heeft geleden. Haar man werd omgebracht door de Auca-Indianen en zij bleef achter met haar jonge kind. Ze hertrouwde en werd weer weduwe. Met haar derde man, Lars Gren, heeft ze over de hele wereld gereisd om mensen te bemoedigen in hun pijn.

“Lijden kan soms een christen verwarren en zijn hoop en vertrouwen op Gods leiding belemmeren. Maar dat is niet de weg zoals God het bedoeld heeft. Elisabeth baant, met helder inzicht en gezag, een helder pad door de twijfels en vragen om de lezer te helpen zijn vertrouwen in God te (her)vinden. Ik beveel dit boek ten zeerste aan.” (Joni Eareckson Tada)

  • Auteur:
    Elisabeth Elliot
  • ISBN:
    978-90-829181-4-4
  • Aantal blz:
    208
€ 12,50
Aantal:

 

197