Hoe kan ik de zonde overwinnen?
HeartCry De onbekende christen BINNENWERK_compleet_LR.pdf.png
Korte omschrijving:

GODS LIEFDE FAALT NOOIT

Op de zoektocht naar geestelijke groei stuit elke christen op obstakels. We aarzelen vaak om onze geestelijke ervaringen te delen, uit angst voor oordeel of schaamte over onze eigen zonden en onvolkomenheden. Maar weet: Gods liefde faalt nooit! In dit boekje wordt de weg gewezen hoe we door Gods genade de poort naar overwinning over zonden kunnen vinden. 
Belangrijker nog, de inhoud wijst de gelovige op de ultieme kracht die ons in staat stelt om zonden te overwinnen: de Heere Jezus Christus Zelf, die Zichzelf aanbiedt aan ieder die Hem nodig heeft. Zijn genade is overvloedig en Zijn liefde is onwankelbaar. “Laten we, in alle nederigheid, Gods liefde omarmen, wetende dat ze nooit zal falen, en ons zal leiden naar een leven dat overvloeit van Zijn genade.” 

De auteur, die zich de onbekende christen noemt, heeft ook het prachtige boekje ‘Al wat u ontbreekt’ geschreven. Nederig en bescheiden deelt hij zijn eigen reis van twijfel naar geloof, van struikelen naar overwinning, en van falen naar overvloed. Terwijl de auteur zijn persoonlijke verhaal deelt, onthult hij de hindernissen en hulpmiddelen op de weg naar een overvloedig leven, waarbij hij kracht put uit de rijkdom van Gods beloften in het Woord. 

Auteur: De onbekende christen
Inhoud: 120 blz.
Prijs: € 9,45

  • Auteur:
    De onbekende christen
  • Aantal blz:
    120
€ 9,45
Aantal:

 

197