In de school van gehoorzaamheid
in de school van gehoorzaamheid.png
Korte omschrijving:

Andrew Murray neemt ons in dit boekje mee op een diepgaande ontdekkingsreis naar de essentie van Bijbelse gehoorzaamheid. Met zijn kenmerkende helderheid en diepgaand inzicht opent Murray de deuren naar een transformerende relatie met God, waarin gehoorzaamheid centraal staat. Veel christenen begrijpen niet dat dagelijkse gehoorzaamheid de enige weg is tot geestelijke groei en de verheerlijking van God.

“In de school van gehoorzaamheid” leert Murray gelovigen hoe ze hun harten kunnen openstellen voor de leiding van de Heilige Geest en hoe gehoorzaamheid hen dichter bij Gods hart brengt. Hij verkent de rol van gehoorzaamheid in gebed, het overwinnen van zonde, het vinden van Gods leiding en het vervullen van Gods roeping voor je leven.

Dit boekje biedt geestelijke inzichten en is een tijdloze gids voor iedereen die verlangt naar een intieme relatie met God en een dieper begrip van Zijn wil. Laat je inspireren en ontdek de onmetelijke vreugde en voldoening die voortvloeien uit een leven van gehoorzaamheid.

Inhoud: 132 blz.

Prijs: € 9,95

  • Auteur:
    Andrew Murray
  • Aantal blz:
    132
€ 9,95
Aantal:

 

197