Laten we bidden!
cover laten we bidden
Korte omschrijving:

Tientallen boekjes zijn al verschenen over het gebed. Toch is dit een uniek boekje vanwege het indringende appél wat er in doorklinkt. De inhoud brengt je op de knieën, zodat je daadwerkelijk Gods aangezicht gaat zoeken. We kunnen uren praten over gebed, maar we moeten het gewoon doen! Naast het onderwijs over het gebed wordt er ook onderwijs gegeven over de noodzaak van een door God gewerkte opwekking en hoe daarvoor te bidden.

~~~ ‘Waarom zijn veel zogenaamde opwekkingen tegenwoordig zo onbevredigend, oppervlakkig en onecht? Dat komt ongetwijfeld door het feit dat er meer wordt verwacht van wat de mens allemaal kan doen, dan van de kracht van God. We zeggen tegenwoordig tegen elkaar: werken, werken, werken, nieuwe organisaties, nieuwe methodes, nieuwe systemen. Maar wat we juist moeten doen, is bidden. De duivel vindt het prima als de kerk steeds meer nieuwe dingen organiseert om de wereld voor Christus te winnen, want hij weet die handig naar zijn eigen hand te zetten. Het mag allemaal van hem, als er maar niet meer wordt gebeden.’ ~~~

Dr. R.A. Torrey (1856-1928) was een evangelist in de Verenigde Staten. Hij was zeer sterk in toerusting en het schrijven van boeken. Hij werkte jarenlang intensief samen met Dwight L. Moody en nam nadat Moody stierf de leiding van het het Moody Bible Institute op zich.

  • Auteur:
    R.A. Torrey
  • ISBN:
    9789079465453
€ 8,00
Aantal:

 

197