Niet mijn wil
niet mijn wil - murray.png
Korte omschrijving:

“Hoe kan ik leven overeenkomstig de wil van God?” Andrew Murray laat in deze prachtige klassieker zien dat het voor de christen erop aankomt dat hij in alles leeft binnen de wil van God. Dat is ten diepste het enige waar het in het christenleven om gaat. Christenen zijn sinds de wedergeboorte onder de heerschappij van de Heilige Geest van God, die Gods wil en wet in hun harten schrijft. 

Om de levende God te dienen, is het doen van Gods wil de hoofdzaak van het streven en het leven van de gelovigen. De gelovigen ontvangen door de inwonende Geest een hartelijk verlangen en liefde om Gods wil te kennen en te doen. Dit boekje gaat over deze belangrijke vraag: “Hoe kan ik leven overeenkomstig de wil van God?” De schrijver neemt ons mee naar tientallen Bijbelgedeelten om te laten zien wat Gods wil is voor het leven van de christen. 

De Zuid-Afrikaanse predikant Andrew Murray (1828-1917) liet circa 240 geschriften na, waarvan veel titels in zo’n vijftien talen werden uitgegeven. Hij wist uit eigen ervaring wat opwekking inhield, aangezien hij dit zelf ook diverse keren heeft meegemaakt in zijn eigen gemeenten. In al zijn boeken bemerk je zijn bewogenheid, passie en vreugde. Op een indringende manier spoort hij zijn lezers aan om geestelijk veel van God te verwachten. 

  • Auteur:
    Andrew Murray
€ 9,50
Aantal:

 

197