Terug naar de eerste Gemeente
Cover Terug naar de eerste gemeente.jpg
Korte omschrijving:

Traditionele kerken worden wel eens vergeleken met oude wijnzakken die star en niet flexibel zijn. Er is in zulke kerken dikwijls geen ruimte voor de nieuwe wijn. Zodra Gods Geest gaat werken, barst de wijnzak kapot! Het gevolg is dat de wijn wegloopt en de zegen verloren gaat. De inhoud van dit boekje neemt ons mee naar het boek Handelingen en Gods werk in de huidige Ondergrondse Kerk in China, Noord Korea en Iran. De lessen van de vervolgde christenen zijn als ‘nieuwe wijn’ en zullen je aanvuren om Jezus met toewijding te dienen.

God doet op dit moment een nieuw en wonderlijk werk over de hele wereld. De laatste jaren is er veel meer oog gekomen voor het belang van discipelschap en kleinschalige, flexibele (huis)gemeenten. In landen zoals China – waar het christendom bijna geheel werd vernietigd – is er op dit nu een grote opwekking gaande, waarbij sommigen inschatten dat er 100 miljoen nieuwe gelovigen bij zijn gekomen.

In dit boekje vind je tientallen principes voor het samenkomen rondom de Heere Jezus. De principes zijn erop gericht om broeders en zusters te leren in éénheid en eenvoud elkaar op te zoeken en elkaar te bemoedigen. Bid of God ook jou wil gebruiken om in jouw omgeving gelovigen bij elkaar te brengen, zoals kooltjes in een kolenvuur elkaar warm houden. Er is een dringend behoefte aan samenkomsten waar gelovigen voor elkaar door het vuur gaan en hun verantwoording verstaan om samen het geestelijke vuur voortdurend brandend te houden!

“Deze principes kunnen tot zegen zijn voor iedere gelovige.” – Shane Idleman
“Dit boek is een basis voor huisgemeenten.” – Steve Gallagher
“Met mijn hele hart raad ik aan om dit boek te lezen.” – Dr. E.A. Johnston

  • Auteur:
    Gospel Fellowships
  • Aantal blz:
    210
€ 10,45
Aantal:

 

197