Het Evangelie van Jezus Christus (10 ex.)
HetevangelievanJezusPaulWasher.png
Korte omschrijving:

10 evangelisatieboekjes voor €15

Paul Washer geeft je in dit boekje een Bijbels overzicht van het goede nieuws. Het gaat over Jezus Christus, Die zo’n 2.000 jaar geleden hier op aarde heeft gewandeld en naar wie onze jaartelling nog steeds verwijst. Dit traktaat gaat over het heilige karakter van God, het zonde probleem van de mens en de goddelijke oplossing die gevonden wordt in de kruisiging en opstanding van Jezus. Deze boodschap vraagt van ieder mens geloof en bekering! 

Ben jij geïnteresseerd en wil je de basis leren kennen van het Evangelie? Of ken je iemand die de waarheid over Jezus Christus aan het verkennen is? Deze uitleg bevat een goede uitleg van het beste nieuws dat de wereld ooit gehoord heeft. De inhoud is een medicijn voor de zoekende mens en voedsel voor de gelovige. Precies wat jij nodig hebt.

PAUL WASHER heeft tien jaar gediend als zendeling in Peru en heeft Heart Cry Missionary Society opgericht om zendelingen en evangelisten te ondersteunen. Paul geeft nu leiding aan deze zendingsorganisatie (www.heartcrymissionary.com). Hij en zijn vrouw Charo hebben vier kinderen: Ian, Evan, Rowan en Bronwyn.

10 evangelisatieboekjes voor €15

  • Aantal blz:
    64
€ 15,00
Aantal:

 

200